Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist med hjärta

Sanaz Juristfirma AB · Göteborg · Ansök senast 31 aug. (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jurist med hjärta i din ansökan

En liten juristfirma med stort hjärta letar efter flera nya kollegor! Vi befinner oss i en expansiv fas och växer just nu inom samtliga rättsområden. Vi arbetar med framförallt affärsjuridik, fastighetsrätt och civilrättsliga tvister. Vi hanterar även ekonomisk familjerätt och vårdnadsmål. Vi arbetar teambaserat med stor omtanke för klienter och medarbetare. Hos oss får du en dynamisk och kreativ arbetsplats med stor möjlighet att växa i våra fantastiska lokaler på Södra vägen 22.

Vi föreställer oss att du har ett-fem års erfarenhet och gärna har suttit ting, processat i domstol, eller har annan för oss relevant erfarenhet. Att du är strukturerad och noggrann är en självklar förväntan från vår sida.

Värdesätter du att vara på en familjär byrå som tycker om att jobba hårt och ändå finna mjuka och roliga stunder så är du välkommen att söka.

Vi kallar till intervjuer löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sanaz Juristfirma AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sanaz Juristfirma AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jurist med hjärta i din ansökan

Dela jobbannonsen