Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist, Ludvig & Co Ängelholm

Ludvig & Co · Ängelholm · Ansök senast 21 jan.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer? Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) erbjuder dig som jurist en bred kundbas, god kompetensutveckling samt möjligheten till specialisering inom olika rättsområden.

Som jurist hos oss får du arbeta självständigt med utmanande uppdrag samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll.

Därför kommer du trivas hos oss

På kontoret i Ängelholm blir du en del av ett team på ca 40 medarbetare, varav i dagsläget 4 jurister. Vi ska nu växla upp, bli fler medarbetare och även växa på fler marknader.

Som grupp värdesätter vi öppenhet och gemenskap. Tillsammans arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt med stort fokus och engagemang för våra kunder. Som medarbetare är du unik, du är hos oss för att du är du och för att du är bra på det du gör. Som team utmanar vi ständigt oss själva, samtidigt som vi har roligt på jobbet.

För oss är det viktigt att vi alltid är genuina och professionella i våra kundmöten och att det finns ett stort engagemang bakom det vi gör. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, ekonomi, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön - tillsammans kan vi därför alltid hjälpa kunderna ett steg längre. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten

Den aktuella tjänsten är huvudsakligen inriktad mot affärsjuridik. I tjänsten ingår att för kunders räkning driva processer i domstol.

Utöver ovanstående är en viktig del av rollen att skapa engagemang gentemot marknaden med syfte att attrahera nya kunder. Andra viktiga delar innefattar att skapa nätverk, både internt och externt, samt att hålla dig uppdaterad i branschaktuella händelser.

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll som jurist hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning.

För att lyckas behöver du
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Juristexamen
  • Minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete samt erfarenhet som advokat, konsult eller från domstol.
Som person tycker du om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant!

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast den 2021-01-21. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kontorschef Jeanette Ström, tel. 0431-418101 eller jeanette.strom@ludvig.se, alternativt Regionalt Tjänsteansvarig Magnus Hallenborg, tel. 0431-418108 eller magnus.hallenborg@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Jurist, bolagsjurist, familjerätt, familjerättsjurist, fastighetsrätt, affärsjurist, affärsjurist jobb, law, juridik, affärsjuridik, generationsskifte, advokat, advokatbyrå, immaterialrätt, paralegal, konsult, senior jurist, skattejurist, skatt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ludvig & Co

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons