Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist inom skatter och bolagsjuridik

Jurist inom skatter och bolagsjuridik

Deskjockeys Consulting Group AB · Stockholm · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill nörda in dig på, juridik och skatter

Är du intresserad av att utveckla vår juristavdelning? I så fall har vi drömjobbet för dig. Vi söker nyutexaminerade jurister eller du som jobbat några som vill börja sin yrkesbana på en modern redovisningsbyrå som bryter mot alla kända normer i branschen.

Hos oss behöver inte alla vara säljare, utåtriktade eller så gott som perfekta människor utan vi har plats för alla egenskaper och talanger. Vi gillar nördar, oavsett om det gäller redovisning, juridik, skatter, gaming eller trav.

Deskjockeys tog steget in i framtiden redan 2014 och blev direkt uppmärksammade för ett modernt, hållbart ledarskap och arbetssätt vilket belönades med en utnämning till “Årets Framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.

Sedan många år tillbaka jobbar vi helt papperslöst och låter de modernaste systemen ta hand om den löpande bokföringen. Borta är trist hantering av kvitton och pappersfakturor. Vi låter programmen göra grovjobbet och du som konsult ser till att trimma in dessa och istället ta rollen som projektledare, controller eller företagsutvecklare.

Har du ett intresse av Juridik så vill vi att du tar hand om vår juristavdelning under utveckling. Där kommer du att;

  • göra en hel del deklarationer under våren,
  • ha kundmöten för att låta våra kunder få planera skatter och pensioner,
  • fixa ärenden till Bolagsverket
  • upprätta avtal, testamenten m.m.
  • start up juridik,
  • och mycket mer som du själv vill utvecklas inom.


Det papperslösa arbetssättet gör att vi är helt platsoberoende så du kan jobba varifrån du vill i stort sett. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Falun, men kan även bo i Stockholm, eller faktiskt i vilken del som helst i Sverige. Gärna Skåne så att vi har nära till Danmark. Vårt moderbolag i Finland har 5 jurister som du kommer att få jobba nära med, då det gäller etablering av finska bolag i Sverige.

Deskjockeys skiljer sig på många sätt från våra konkurrenter. Eftersom vi inte har några hierarkier så får du själv ansvaret för att planera din arbetstid och agenda.

Vi har en miljö där alla hjälper varandra så man får alltid det backoffice stöd man behöver för att kunna lösa kundens problem.

Med tiden kommer du att slippa tidrapporten eftersom vi enbart debiterar fasta priser på våra uppdrag.

Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker och bli bäst på det som du tycker är roligt.

Ett stort IT intresse är en stor fördel då mycket går ut på att förstå våra system och konfigurera dem till bästa effektiva flöde och användning.

Du får en bra utbildning både inom programhantering och yrket som jurist.

Eftersom Deskjockeys ingår i en stor nordisk företagsgrupp finns även möjligheter att arbeta och utvecklas på något av våra kontor i andra nordiska länder.

Deskjockeys har kontor i Stockholm, Falun, Sala, Helsingfors, Åbo, Harstad och Oslo. Under året kommer även kontor öppnas i både Göteborg och Köpenhamn. Totalt är vi cirka 100 medarbetare varav 25 i Sverige.

Hör av dig så kan vi berätta mer så får du veta mer detaljerat hur vi kan coacha dig till en karriär i den allra modernaste redovisningsbyrån. Vår personal är det viktigaste vi har så din trivsel och utveckling är vår högsta prioritet. Vårt motto är “Man ska inte ha någon chef och man bestämmer själv sin arbetstid”.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Deskjockeys Consulting Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Deskjockeys Consulting Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons