Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist i Västerås

Randstad · Västerås · Ansök senast 30 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en jurist på 50 % till en högskola i Västerås. Uppdraget innebär både administration i form av bland annat handläggning men även att granska inkommande ärenden samt tvärfunktionella kontaktytor med både lärare, studenter och disciplinnämnd. 

Du erbjuds ett fritt och flexibelt uppdrag i en välrenommerad organisation. Uppdraget påbörjas enligt överenskommelse, dock senast 1 augusti 2021 och beräknas fortgå till och med januari 2022 med chans till förlängning.

Som konsult hos Randstad har du samma fördelar hos oss som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. 

Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Ansvarsområden

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

  • handlägga och föredra ärenden åt högskolans disciplinnämnd vid sammanträden.
  • granska nyinkomna anmälningar, kommunicera med lärare och studenter i pågående disciplinärenden, samråda med disciplinnämndens lagfarna ledamot och förbereda beslut att avsluta ärenden utan åtgärd åt högskolejurist. 
  • stötta högskolan i övriga högskolejuridiska frågor som till exempel att svara på frågor från medarbetare kring rättssäker examination och arbeta med revidering av högskolans interna regelverk inom aktuella områden, såsom rättssäker examination, tillgänglighetsdirektiv etcetera.
  • att vara på plats heldagar under de dagar disciplinnämnden sammanträder (övrig tid, 50%,  kommer du själv överens med din chef hur ni förlägger).

Arbetstider

Deltid, 50 %.

Kvalifikationer

För att du ska trivas och lyckas i den här rollen så behöver du ha:
  • jur kand. / juristexamen eller likvärdig utbildning
  • minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist
  • dokumenterad erfarenhet av handläggning av disciplinärenden enligt 10 kap. högskoleförordningen (1993:100).
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Sohlberg, emma.sohlberg@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Västerås

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons