Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist i familjerättsmål (Göteborg)

Svensk Familjejuridik AB · Göteborg · Ansök senast 20 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jurist Göteborg i din ansökan

Svensk Familjejuridik är en specialistbyrå som främst är verksam inom vårdnad, boende och umgängesmål. Vi söker en jurist som vill processa i domstol med stort fokus på kvalitet och goda klientrelationer.

Byrån bedriver ett metodiskt arbete utifrån ett juridiskt och professionellt förhållningssätt. Vi arbetar med en självutvecklad metodik i kombination med djup juridisk och akademisk kunskap. Vi arbetar som ett team och utvecklas tillsammans där vi anammat ett gott kollegialt samarbete.

Vad önskar vi från dig?

Du har en jur.kand. eller fullgjort en juristexamen. Du har tidigare fått förordnanden som rättshjälpsbiträde i mål om vårdnad, boende och umgänge. Tidigare erfarenhet av att företräda i vårdnadsprocesser och domstolsvana är således ett krav.

Du gillar att arbeta i team men är samtidigt självständig i ditt arbete och leder målen framåt. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Ditt arbete kommer i stort att präglas av kontakt med människor som befinner sig i svåra situationer varpå professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt liksom ett gott bemötande.

Är du intresserad?

Du är varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde till tjänsten är efter överenskommelse.

Fast månadslön.

Har du frågor om tjänsten så besvaras dessa via växeln 0771 299 000.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Familjejuridik AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

SF Juridik AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jurist Göteborg i din ansökan

Dela jobbannonsen