Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist (Goda villkor)

A M R & Partners AB · Stockholm · Ansök senast 25 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lön: 50 000 kr / mån

Semester: 30 dagar / år

Verksamheten söker en ambitiös och driven jurist till anslutet team intresserad av att utvecklas i rollen som förhandlare och specialist på arbetsrättens område.

Vi söker dig som har en svensk juristexamen / jur.kand och är flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ. Hos oss är klienten alltid i fokus, och för att passa i rollen som jurist hos oss ställs höga krav på att du är engagerad, professionell och serviceinriktad. För dig är det en självklarhet att alltid sätta klientens rätt och intressen först. Du har förmågan att inge trygghet och förtroende, samtidigt som du arbetar aktivt, strukturerat och målmedvetet för att leverera bästa möjliga resultat. Du är självsäker, självständig och har hög arbetsmoral.

I rollen som jurist arbetar du främst med utomrättsliga förhandlingsuppdrag, men även efter viss tid med arbetsrättsliga tvister i domstol. Du företräder såväl arbetsgivare som arbetstagare. Du är duktig på att formulera dig väl på både svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

Byrån tillhandahåller internutbildningar, goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda lönevillkor.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A M R & Partners AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

A.M.R & Partners AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons