Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior/Senior Testutvecklare

Sigma Technology Consulting AB · Södertälje · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till ett litet bolag i bolaget!

Vi på Sigma Technology Consulting, en del av Sigma Technology Group är ett familjärt bolag i Mälardalen med ett passionerat konsultteam som brinner för att arbeta med den senaste teknologin och bygga bättre programvara för våra kunder. Vi har röstats fram till Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019-2022. Vi älskar att göra saker tillsammans och ha roligt längs vägen. Det viktigaste för oss är att du som konsult trivs och mår bra, samt har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge! Nu söker vi efter en kollega som vill bli en del i vår Consulting-familj!

Väx tillsammans med oss – bli vår kollega!

Vi vill växa med fler ingenjörer som har kunskap och erfarenhet inom testutveckling av elektronik och mjukvara i inbyggda system. Våra test- och verifieringsingenjörer spelar en oerhört viktig roll i utvecklingen av högkvalitativ programvara. De arbetar i en innovativ och kunskapsdelande miljö inom bland annat fordonsindustrin, telekommunikation, försvarsindustrin och verkstadsteknik. Som testutvecklare på Sigma Technology arbetar du i en agil miljö som ger dig stora möjligheter till professionell utveckling.

Rollbeskrivning

I den här rollen som testutvecklare kommer du få arbeta med systemintegrationstest och systemvalidering av givare. Arbetet innebär att huvudsakligen att arbeta med ett safety-projekt med en strukturerad dokumentstruktur utifrån en processmodell. Din uppgift kommer vara att skriva script för automatiserade tester i Python. Scripten används för att styra motorer och frekvensgivare vid testning i testrigg. Viss testning sker även i emulatorer.

Kunden är i uppstartsfasen av en testavdelning, tidigare har testansvaret legat hos utvecklarna, så du kommer komma in i en spännande fas med möjlighet att lära dig mycket. Har du erfarenhet av testutveckling och testutrustning/testriggar sedan innan finns också goda möjligheter att få ta ett större ansvar och vara med i utvecklingen av teststrategier.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du uppfyller någon av följande punkter:

  • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område såsom mekatronik, robotik, data, elektro- eller teknisk fysik.
  • Du ska ha arbetat med testutveckling och testautomatisering inom elektronik, mjukvara eller systemintegration
  • Du är tekniskt driven och har erfarenhet av att automatisera och effektivisera tester.
  • Du är väl förtrogen med något programmeringsspråk som ex. Python


Vad erbjuder vi dig?

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Sanna Cedervad på sanna.cedervad@sigmatechnology.com Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Välkommen till Sigmafamiljen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Technology Consulting AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Sigma Technology Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons