Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juniora säkerhetstekniker till Bravida

Simplified · Malmö · Ansök senast 18 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning
Har du ett genuint teknikintresse, bakgrund inom el och vill utvecklas inom säkerhetsområdet? Då kan du vara personen vi söker för rollen som junior säkerhetstekniker. Läs vidare, och passa på att skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpnade!

Information om tjänsten
Bravida installerar och bygger funktionerna som ger fastigheter liv. Företagets huvudsakliga teknikområden är el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Idag består företaget av tusentals medarbetare och 65 000 kunder i hela Norden.

Nu söker avdelningen inom säkerhet i Malmö och Kristianstad två nya kollegor! Idag består avdelningen i Malmö av 18 medarbetare i olika befattningar. Teamet ser över kundernas behov, projekterar och installerar brandlarm och inbrottslarm, tillträdessystem, CCTV och överordnad plattform. I rollen som säkerhetstekniker har du varierade uppgifter, och arbetet ser olika ut från dag till dag. Du får på sikt ta ett stort eget ansvar i rollen och har på så vis möjlighet att planera och styra över din egen arbetstid. I början av din anställning får du gå bredvid en erfaren mentor, som vägleder dig i din nya arbetsroll, tills du känner dig varm i kläderna!

Vi erbjuder dig
Du blir en del av ett framgångsrikt team, med stora möjligheter att utvecklas! Bravida jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Avdelningen i Malmö präglas av god sammanhållning, där alla hjälps åt i strävan mot samma mål. För att värna om gemenskapen genomförs regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort och andra önskemål från gruppen.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter som säkerhetstekniker är installation, driftsättning, felsökning, reparation samt underhåll av passagesystem/inbrottslarm och CCTV. Stora delar av dagen spenderas på plats hos företagets kunder. Självklart är en del av din anställning att ge god service till kunderna, och söka efter möjligheter till nya lösningar! Du ansvarar för dialog med kund, beställer material samt håller kontakt med olika aktörer. Till samtliga uppgifter finns dina hjälpsamma kollegor till hands!

En vanlig dag arbetar du mellan 07:30-16:30.

Vi söker dig som
  • Har ett genuint teknikintresse.
  • Vill vidareutvecklas som tekniker inom säkerhetsområdet.
  • Är självgående, noggrann och säkerställer kvalitet på dina uppgifter.
  • Har bakgrund inom el. Antingen dig som är utbildad elektriker, eller dig med relevant arbetslivserfarenhet.
  • Är serviceinriktad och alltid ser till kundens behov.
Har du arbetat ett par år som elektriker eller med att installera tekniska system är det meriterande. Extra meriterande är att ha erfarenheter från säkerhetsbranschen. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper!

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Övrigt
Stad: Malmö/Kristianstad
Omfattning: 100 %
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse

För övriga frågor, kontakta Nathalie Frölander, 073-414 43 68

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplified

Placering

Malmö

Kontaktperson

Nathalie Frölander

073-414 43 68

Dela jobbannonsen

Anmäl annons