Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juniora Redovisningskonsulter till Aspia

Juniora Redovisningskonsulter till Aspia

Academic Work · Linköping · Ansök senast 9 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor!

Information om uppdraget

Ska du snart ta examen inom ekonomi eller är i början av din karriär? Till våra kontor i Östergötland söker vi nu juniora redovisningskonsulter som vill växa tillsammans med oss, med start i höst.

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika kunduppdrag. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund och ger utvecklande input till varandra. Arbetet sker både på vårt eget kontor och ibland ute hos kund.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra, momsrapportering
  • Månadsavstämningar och förberedande rapportering till kund
  • Hitta rätt digitala lösningar till våra kunder
På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du intresserad av digitalisering och systemfrågor är det ett stort plus.

Som person är du driven och självgående med en positiv inställning. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vi ser att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. Som redovisningskonsult är du en positiv och serviceinriktad person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 29.05.2022. Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och bjuda in till intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Elin Hallén: elin.hallen@aspia.se.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Clara Brorson: clara.brorson@academicwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning av tjänsten:
  • Ort: Linköping respektive Norrköping
  • Område: Redovisningskonsult
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
* Start: Enligt överenkommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons