Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juniora bilmekaniker sökes till Halmstad

Juniora bilmekaniker sökes till Halmstad

2Complete · Halmstad · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du utbildad bilmekaniker och söker nytt jobb eller har du ett brinnande intresse för bilar och vill få in en fot i fordonsbranschen? Vill du vara den i ditt kompisgäng som först kommer se och jobba med nya bilar som kommer till Sverige?

Just nu söker vi en nyfiken mekaniker till vår kunds utrustningscenter i Halmstad. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att uppfylla företagets kunders önskemål genom att lägga till utrustning på nybilar. I och med att anläggningen är relativt ny kommer du få möjlighet att vara med och påverka deras arbetssätt och rutiner, du kommer även ha en fräsch arbetsmiljö och arbeta med nya verktyg.

Tjänsten är på heltid med inledande provanställning som övergår till tillsvidareanställning om allt går bra. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Tjänsten startar omgående. Arbetstiderna är från kl. 07:00 till kl.16:30, måndag till torsdag och kl. 07:00 till kl. 14:30 på fredagar.

Din profil

Krav för tjänsten är att du:
  • Har B-körkort, manuell växellåda
  • Talar och skriver på svenska obehindrat då du kommer använda dig av språket i dina dagliga arbetsuppgifter
  • Har någon slags erfarenhet av att meka med bilar tidigare antingen i skola, privat eller genom arbetserfarenhet
Som person ser vi att du är noggrann, självständig och organiserad i och med att du mestadels kommer ha ett eget ansvar för bilarna. Vi ser även att du är driven, initiativtagande och hjälpsam. För att passa i rollen krävs det även att du har ett brinnande intresse för bilar, du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och lära dig mer. Det är även viktigt att du är social och trivs med att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Dinara Garipova på mejl dinara.garipova@2complete.se eller numret 072 193 79 00.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Bilmekaniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Dinara Garipova

dinara.garipova@2complete.se072 193 79 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons