Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juniora Armerare till Nykvarn

Tech Recruitment · Nykvarn · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Juniora Armerare till Nykvarn

Bakgrund 

Till vår kund som är ett stort fastighetsbolag söker vi personal som kan bygg. Företaget är i en expansiv fas och söker flera kompetenser inom bygg och betong.

Arbetsbeskrivning

Som armerare/ betongarbetare ingår du i ett arbetslag där teamkänslan är viktig för att lyckas. Du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav. Det är också viktigt att du har vana och viljan att jobba i en produktionsmiljö. 

Vi vill att du är engagerad, driven, ansvarstagande och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi att du har en stark fysik. 

Kompetenser

Du har förmodligen lägst gymnasiekompetens inom bygg alternativt industri programmen. Kunskaper i ritningsläsning är ett plus.

Truckkort är också ett plus samt körkort

Svenska och engelska går bra

Tech Recruitment

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag med över tio års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin i Mälardalen. Vi finns i ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett betydelsefullt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i hela regionen. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt är en framgångsfaktor i vår region.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tech Recruitment

Placering

Nykvarn

Kontaktperson

Tech Recruitment i Södermanland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons