Juniora administratörer sökes till storbank i Piteå

Perido AB · Piteå

·

Ansök senast 17 okt.

Har du ett intresse för siffror, administration och ekonomi? Bra! Är du också noggrann, driven och nyfiken på att lära dig mer? Kanon! Vad sägs om att få in en fot i bankvärlden och tillförskaffa sig ovärderlig erfarenhet? Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Vi på Perido letar efter flera juniora administratörer för en kul tjänst till en av Nordens största banker. Denna tjänst har sin placering i Piteå. Innan tillträde kommer UC och belastningsregister kollas, eftersom det rör sig om en tjänst på bank.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer vara av administrativ karaktär som är kopplat till bankens arbete med dess kunder. I början kommer det vara enklare arbetsuppgifter men med den interna utbildningen du kommer få kan nivån höjas, när du känner dig redo. I det öppna kontorslandskapet där du jobbar kommer du alltid att kunna vända dig till erfarna kollegor som bara tycker det är kul att få ge stöttning och att själva bli avlastade.

Dina egenskaper

Din tidigare arbetslivserfarenhet kan variera vad gäller uppgifter och längd. Det absolut viktigaste är din nyfikenhet och vilja att lära sig. Ett intresse för ekonomi kommer självklart också vara till en stor fördel samt ett generellt intresse för bank och finans. Vidare ser vi att du sköter dina arbetsuppgifter med noggrannhet och engagemang. Till sist tror vi att du bidrar med ett inspirerande driv och energi till arbetsplatsen.

Ta nu chansen att söka en meriterande tjänst! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial examen, gärna från ekonomisk eller samhällsvetenskaplig linje
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från service, administration eller kundtjänst
  • Lätt för att utrycka dig på svenska

Plus i kanten:

  • Erfarenhet av att ha arbetat i bank

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2020-12-31 med chans till förlängning. Tillträde 2020-09-28.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänsten referensnummer 31896 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Perido AB