Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior UX-designer till Spännande Bolag!

Konfidentiell · Mölndal · Ansök senast 3 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med framtidens mjukvara för industriella system och vara en del av ett världsledande företag med kraftfulla webbtjänster och mjukvara för bland annat visualisering och 3D-simulering? Vi söker dig med en utbildning inom interaktionsdesign som vill spela en nyckelroll i att lösa spännande designutmaningar. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Som UX-designer hos vår kund kommer du att spela en nyckelroll i att lösa spännande designutmaningar tillsammans med andra erfarna designers och utvecklare. Du kommer arbeta i en modern och agil mjukvaruorganisation som baseras på SAFe och till din hjälp har du den senaste mjukvaran och utvecklingsverktygen. Vår kund arbetar i tvåveckorssprintar med löpande utvärderingar och justeringar.

Du kommer tillhöra ett team på 18 personer som bland annat består av UX-designer, utvecklare, produktchefer och en scrum master. I designprocessen kommer du arbeta nära produktcheferna, där du gör enkäter och samlar in information om vad som behövs samt bryter ned det i mockups och tar fram prototyper i Figma. Teamet har stort inslag av samarbete, där du kommer få stöttning inte bara från andra designers utan även från övriga kollegor.

Du kommer bland annat att:
  • Utveckla och visualisera användarupplevelsen genom att skapa interaktiva mockups, wireframes och prototyper
  • Kartlägga och utforma användarflöden
  • Utföra user research samt arbeta med användartestning och insamling av feedback under designprocessens alla faser
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en masterutbildning inom UX- eller interaktionsdesign, alternativt relaterad utbildning
  • Har förmågan till tätt samarbete med ditt team, där du utan problem kan kommunicera med medarbetare oavsett tjänst
  • Känner dig bekväm i användandet av Figma, alternativt liknande verktyg som Adobe XD, Sketch eller InVision
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av eller kunskap inom .NET-programmering
  • Har tidigare erfarenhet inom en liknande roll
Vidare kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi tror att du är en engagerad lagspelare som inspirerar andra och bidrar till vår kunds gemensamma framgång. Då du kommer jobba i ett sammansvetsat team tror vi att du uppskattar att lära dig av andra samt är lösningsorienterad, målinriktad och prestigelös. Samtidigt tror vi att du är driven och välorganiserad med en fallenhet för att arbeta självständigt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons