Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior utvecklare till swisslog

Academic Work · Göteborg · Ansök senast 4 okt. (57 dagar kvar)

Heltid

Nu har du möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen av Industri 4.0 tillsammans med Swisslog. Vi söker en mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa morgondagens logistikflöde genom nydanande teknik. Tar du examen under våren och vill utvecklas inom Java, men därtill också mot att bli bättre på kundkontakt och support? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en junior mjukvaruutvecklare med supportansvar till Swisslogs kontor i Partille. Swisslog befinner sig i framkant vad gäller framtidens intralogistik och nydanande teknik. Deras kunder befinner sig främst inom logistikbranschen, vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar. Exempel på lösningar som Swisslog tillhandahåller är utveckling av SynQ samt integrering av produkten AutoStore. SynQ är hjärnan i det automatiserade lagret som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning.

Du erbjuds
 • Kontoret i Partille, med ca 100 medarbetare, bjuder på en välkomnande atmosfär. Här är det högt i tak med utrymme för diskussioner kring olika idéer och projekt.
 • Gruppaktiviteter arrangeras på veckobasis, vilket inkluderar tennis, innebandy eller lunchlöpning!
 • Swisslog erbjuder en långsiktighet och stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten ger dig, som befinner dig i början av din karriär, en bred och stabil grund att bygga vidare på.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swisslog.

Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare får du, med Java som främsta redskap, arbeta med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter vilka inkluderar programmering, testning och kundkontakt. Rollen är delad, du kommer dels sitta med utveckling men också i support.
 • Du kommer att ingå i ett mindre team om fem personer. Tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller.
 • För att trivas i rollen har du ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Till exempel kanske du får jobba på plats ute hos kund under ett projekt eller kanske genomföra en workshop för att demonstrera era system. Det kan även tillkomma resor till kunderna som befinner sig i andra länder.
Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning
 • Har kunskaper inom Java och SQL
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports

Som person trivs du med frihet under ansvar, samarbete och motiveras av problemlösning.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, med beredskap vissa tider varje månad
 • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen