Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Utvecklare / DevOps / Applikationer / Programmering / JavaScript

Junior Utvecklare / DevOps / Applikationer / Programmering / JavaScript

Bravura · Göteborg · Ansök senast 30 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lockas du av att ständigt utvecklas och lära dig mer? Är du nyutexaminerad eller tar examen till sommaren och har kunskaper i Java och JavaScript? Du erbjuds en varierande roll med frihet under ansvar på ett spännande företag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Enfo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Enfo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEnfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får de det bästa av två världar och värderar medarbetares engagemang högt. Enfo utvecklar sina kundrelationer till starka partnerskap och siktar på att utvecklas både som människor, team och organisation. De erbjuder innovativ IT samt digitala affärslösningar och hjälper sina kunder att realisera deras strategi.

ArbetsuppgifterI rollen som Junior DevOps-utvecklare arbetar du med molntjänster och olika plattformar samt utvecklar infrastrukturer och integration av system. Du tillhör en grupp bestående av både juniora och seniora kollegor där ni arbetar agilt i sprintar med olika projekt mot kund. Tillsammans ansvarar ni för utveckling av system med hjälp av Java och JavaScript som konfigureringsverktyg. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta utveckling av verktyg som används för att skapa och hantera behörigheter i externa system. Du kommer dessutom hantera komplexa ärenden, som eskalerats vidare från en 1st-line support. Initialt kommer du att arbeta mot en kund men på sikt finns det möjlighet att få samarbeta med flera kunder. Du tillhör Göteborgskontoret där din chef arbetar, men teamet arbetar helt på distans vilket möjliggör att du kan utgå hemifrån med anknytning till något av kontoren i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT, systemvetenskap och datateknik, gärna med IT-säkerhet som inriktning
  • Kunskaper i Java och JavaScript
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Möjlighet att arbeta hemifrån på heltid
Vi tror att du som söker är nyfiken som person. Du drivs av att lära dig nytt och strävar efter att ständigt utvecklas. Du trivs i sociala sammanhang och lockas av att arbeta i grupp för att nå gemensamma mål. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig till situationer som dyker upp. Du är van vid att arbeta lösningsorienterad samt har en god förmåga att implementera nya processer och rutiner.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du arbetar hemifrån men tillhör Göteborgskontoret.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: DevOps, develop, developer, operation, mjukvara, mjukvaruutvecklare, mjukvaruutveckling, utveckling, utvecklare, Infrastruktur, implementering, affärsutveckling, integration, engineer, ingenjör, Java, JavaScript, Göteborg, heltid, Malmö, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons