Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior testare i början av sin karriär sökes till Axis Communication!

Junior testare i början av sin karriär sökes till Axis Communication!

StudentConsulting · Lund · Ansök senast 28 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för mjukvara och drivs av ett leverera hög kvalitet? Vill du starta din karriär på ett innovativt företag där du får utrymme att arbeta kreativt tillsammans med andra? Då söker vi dig som vill jobba som testare på Axis!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera 1996. De har sedan dess bevarat sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin, och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act As One, Think Big och Always Open.

I din roll som testare får du chansen att arbeta med problemlösning och test av mjukvara tillsammans med andra från Axis QA-avdelning. Som testare i detta team kommer du sitta mycket med manuell testning för att testa UI:t i deras Windows App, men också med utveckling av automatiska tester. Programmeringsspråken som används är C#, JavaScript och Go. Testningen sker både manuellt och automatiskt med såväl scriptade som utforskande metoder.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till Axis Communications. Du kommer arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för test, programmering och att leverera hög kvalitet. Vi tror att du har en examen från relevant utbildning inom Data/IT på civilingenjörsnivå. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, då engelska används flitigt inom branschen. Att starta sin karriär som testare hos Axis innebär även stora möjligheter för framtida karriär och utveckling inom företaget. Vi ser gärna att du har en relativt junior profil.

Kvalifikationer:
  • Avslutad eller snart avslutad ingenjörsutbildning
  • Goda kunskaper och intresse för testning och programmering
  • Viss erfarenhet av C#, JavaScript och Go
  • Förståelse för nätverk och deras uppbyggnad samt operativsystem
Meriterande erfarenheter och kunskaper:
  • Stort intresse för testning
  • Kunskap om mjukvarutest (från specifik kurs inom testning alternativt projektkurs)
Som person ser vi att du har en god social kompetens och är samarbetsvillig. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och är en bra lagspelare. Det är av stor vikt att du är driven och nyfiken, samt är orädd för att ta för dig. I och med det rådande läget med Covid-19 kommer du, efter din introduktionsperiod som sker på kontoret, arbeta delvis hemifrån vilket ställer krav på att du är självgående, kan ta ansvar och en god kommunikatör.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Junior, Automation, Programmering, Testare, Testning

Sökord: Junior, Automation, Programmering, Testare, Testning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons