Junior Teknisk Skribent till Talangprogram

Konfidentiell · Järfälla

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Det här är chansen för dig som har en teknisk högskola eller civilingenjörsutbildning att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag.

I talangprogrammet ingår full lön, coachning, fadderskap och team-aktiviteter.

Som Teknisk skribent blir din främsta arbetsuppgift att skriva tekniska manualer till företagets kunder. Du kommer att utgå ifrån redan befintlig teknisk dokumentation med en nära kontakt med andra avdelningar så som konstruktörer, systemingenjörer etc. för att få all nödvändig information.

Du dokumenterar både användning och underhåll av produkten, och sätter ihop underlag om produkten ur ett kundperspektiv.

Som teknisk skribent kommer du lära dig produkterna väldigt väl och kommer därmed även få utbilda kunderna i dess användning.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en teknisk högskola eller masterutbildning inom el, maskin, mekatronik, teknisk fysik eller liknande. Alternativt så har du studerat till Teknikinformatör på Yrkeshögskola med en teknisk bakgrund sedan tidigare.

I rollen som Teknisk skribent behöver du, förutom att kunna förmedla och dokumentera teknisk information, ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa system avseende drift och underhåll. Manualerna skrivs både på svenska och engelska.

Du är pedagogisk, social och kommunikativ då arbetet kräver att du frågor kollegor om information och lär ut.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter programmet blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Mitten av Januari 2021
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Järfälla