Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Tekniker till Visma Software

Junior Tekniker till Visma Software

Visma · Malmö · Ansök senast 11 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för hårdvara och systemlösningar? Arbetar du allra helst med windows-miljöer? Intresserar du dig för cloud-teknologi och är nyfiken på brandväggsteknik, IT-säkerhet, avancerad övervakningsteknik, fjärrfelsökning och virtuella servrar?

Vi söker en junior tekniker till vårt kontor i Malmö eller Stockholm, självklart med en flexibel hybridmodell där du har möjlighet att arbeta delvis hemma. Tjänsteresor kan förekomma.

Som junior tekniker får du...
  • En vardag fokuserad på problemlösningDina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer kretsa kring att installera, driftsätta, underhålla och felsöka systemlösningar åt våra kunder för våra produkter Visma Control och Visma Document Center Enterprise (Visma DCE). För att trivas i rollen måste du triggas av att djupdyka och undersöka problem som dyker upp. Och älska "yes"-känslan när du hittat den där lösningen och lyckats fixa kundens problem.
  • Testa på nya koncept, hårdvara och teknologierI arbetet som junior tekniker kommer du använda avancerad övervakningsteknik och olika applikationer för fjärrfelsökning av både fysiska och virtuella servrar. Vi är också mitt uppe i en cloudresa där vi tar en av våra mest uppskattade och använda ERP-system upp i molnet, och, för rätt person, finns det alla möjligheter att på sikt arbeta mer med vår nya cloudlösning som infrastructure engineer. Vår nya cloudlösning är baserad på Azure plattform och vi använder verktyg som Octopus.
  • Arbeta i ett företag med högt fokus på IT-säkerhetInom Visma har vi specifika program för säkerhet för att våra produkter och tjänster ska leva upp till högsta standard inom säkerhet. Under oktober månad deltar vi i European Cyber Security Month. Som anställd kan man delta i bland annat utbildningar, föreläsningar och live hacking under denna månad. I din roll som junior tekniker är säkerhet en viktigt sak när du arbetar med våra kunder.
  • Hjälpa våra kunder att effektivisera sin vardagPå Visma Software brinner vi för digitalisering, automatisering och effektivisering genom tech. I din roll som konsult gentemot våra kunder blir du det naturliga ansiktet utåt. Du blir en nyckelspelare i att se till att våra kunder får ut det mesta av vårt erbjudande genom att leverera bästa möjliga service, högsta möjliga kvalité och genom att informera och tipsa om andra produkter och tjänster som du ser skulle underlätta kundens vardag, ta bort tidstjuvar och effektivisera deras verksamhet.
Din vardag som Junior tekniker
"Att jobba som tekniker på Visma innebär ett flexibelt arbete med spännande och utmanande arbetsuppgifter och ett umgänge med fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor" - Tommy, din framtida kollega


Vem söker vi?
Vi pratar gärna mer med dig som är i början av din karriär, kanske har du nyligen tagit examen eller så har du hunnit arbeta ett par år. På ett sätt eller ett annat har du fått kunskaper inom:
  • SQL databaser
  • Cloud-teknologi som AWS, Azure och/eller Google Cloud
  • Nätverksadministration & felsökning i windows miljöer
Som person är du analytisk och söker ett jobb där du får utrymme att verkligen utnyttja din problemlösningsförmåga. I rollen behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Skulle du dessutom ha erfarenhet av DevOps, programmering och/eller ekonomisystem skulle vi bli extra glada. Även kunskaper inom IT-säkerhet är ett plus i kanten.

Produkten du kommer att jobba med
Som Junior tekniker kommer du att arbeta med vår produktlinje Visma Control som tillhandahåller lösningar för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll. Huvudsakligen kommer du att komma i kontakt med ekonomisystemet Visma Control och vårt system för att automatisera elektronisk fakturahantering, Visma Document Center Enterprice (Visma DCE).

Läs gärna mer om våra lösningar på vår hemsida: https://www.visma.se/ekonomisystem/ekonomisystem-i-molnet/

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev undanbes. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Åsa Duvander, Consultant Manager, på asa.duvander@visma.com / +46767221020.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy-statement/

Om Visma Software
Visma Software AB är ett mjukvarubolag inom tech-koncernen Visma Group. Visma Software är en leverantör av affärssystem och mjukvara till medelstora och stora företag i Sverige. Vi tar bort tråkig och tidskrävande uppgifter genom att automatisera och digitalisera våra kunders vardag. Vårt uppdrag är att göra ekonomihantering, business intelligence, e-handel och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Vi är totalt nära 200 anställda runt om i Sverige, Rumänien, Polen, Norge och Slovakien.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma

Placering

Malmö

Kontaktperson

Åsa Duvander

0767221020

Dela jobbannonsen

Anmäl annons