Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior systemutvecklare till vår kund i Umeå

Junior systemutvecklare till vår kund i Umeå

Clockwork · Umeå · Ansök senast 29 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären hos ett lokalt bolag som erbjuder avancerade streaminglösningar till internationella kunder, innovation, design och utveckling? Nu söker vi utvecklare som har möjlighet att påbörja ett uppdrag nu under hösten 2023. Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer att anställas som konsult hos oss på Clockwork. Uppdraget beräknas starta enligt överenskommelse och väntas pågå i cirka ett år och leder för rätt person till en direktanställning hos kunden.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du påbörja din nya karriär som utvecklare och secondline support hos en av deras kunder som är verksamma i finansbranschen. Mycket av koden i deras interna system är skriven i Java, men är du en fena på andra kodspråk hjälper vi dig in i rollen. Du kommer att arbeta med olika projekt samtidigt, som handlar om både underhåll och utveckling av såväl befintliga som nya produkters mjukvara. Hos vår kund finner du många kollegor med otroligt lång och bred erfarenhet av systemutveckling, redo att utveckla dig till en fullstackutvecklare.

Din profil
För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du är en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för systemutveckling i C, C++ eller Java. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap. Vi har en trevlig atmosfär och för oss är det viktigt att även du bidrar till teamet på det sociala planet. Hos oss får du stor frihet under ansvar och vi hoppas att du trivs med att se helheten och inte bara delarna. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 0733-51 27 14 eller Elin Hilli via tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför snarast möjligt via www.clockworkpeople.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons