Junior systemutvecklare som vill vara med och bygga upp en Cloud-avdelning

Academic Work · Gävle

·

Ansök senast 8 feb. (21 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är i startgropen av att bygga upp en helt ny avdelning - ett Cloud Competence Center. För att genomföra detta har de tagit in experter från ett branschledande företag inom molnlösningar, som kommer att hjälpa er att sätta igång avdelningen och lära upp er så att ni därefter kan vidareutveckla den. För denna tjänst söker vi dig som har en grund inom utveckling från din utbildning, som vill vara med i en spännande uppstart och lära dig mer på plats.

Information om uppdraget

Din roll i detta kommer att vara en självklar kollega i teamet som kommer att vara med långsiktigt, även efter att avdelningen är i drift. Du kommer att få vara med från start och ha möjlighet att vara med och utveckla både avdelningen och din egen roll. Vi förstår att detta kanske låter som något du behöver vara expert för att genomföra - men du kan känna dig trygg i att du inte behöver ta dig an expertrollen i början. Rätt passion, driv och tekniskt intresse i kombination med en långsiktig, ständig upplärning kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du erbjuds
 • Att få arbeta med experter inom branschen som vill hjälpa dig att utveckla din kompetens
 • Att få vara med i början av ett stort projekt, med goda möjligheter att bli anställd direkt av kunden i framtiden
 • Att som konsult för Academic Work ha stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Uppdraget som ditt team kommer att jobba med är att utveckla och upprätthålla plattformen för företagets molnstruktur. Du kommer att koda Azure-funktioner, till en början sida vid sida med dina erfarna kollegor, för att därefter kunna arbeta på egen hand med en nära support. Långsiktigt kommer du kunna arbeta helt på egen hand och bli företagets to go to-person när det gäller molnlösningar.

Du kommer att jobba med:
 • SCRUM/agila metoder/DevOpsmetoder
 • PowerShell, .NET
 • CI/CD-processer
 • Automatiserad testning
Vi söker dig som
 • Har en grund inom systemutveckling från studier från universitetsutbildning, YH-utbildning eller motsvarande
 • Har goda kunskaper i svenska samt mycket goda kunskaper i engelska, då kommunikation och dokumentation sker på de språken
I denna rekryteringsprocess kommer vi till stor del att gå efter dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en utåtriktad do:er och lagspelare som gillar att jobba hands-on. Du har ett brinnande intresse för att utvecklas inom Azure och agila arbetssätt.
 • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse. Detta innebär att det är till din fördel om du kan påbörja uppdraget snabbt, men att vi i slutändan också är beredda att vänta om vi tycker att just du är perfekt för tjänsten.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Cirka 20 minuter utanför Gävle
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Gävle