Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Skadedjurstekniker

Meet a Group international AB · Karlstad · Ansök senast 22 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.

För kunds räkning söker vi nu:

Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig

  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • kollektivavtal
  • friskvård
  • årlig kick-off

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en skadedjurstekniker för tjänstgöring i Karlstad, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande kan leverera våra tjänster. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som jobbar med skadeförebyggande inspektioner. Arbetet sker oftast självständigt och ställer därför stora krav på planering, initiativförmåga, ansvarstagande, och kommunikation. Även stöttning av tjänster inom matsäkerhet kan bli aktuellt i tjänsten. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning men möjlighet till andra anställningsformer finns.

Din profil

Du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer samt kan ta eget ansvar för din planering och jobba mot en deadline. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort för manuell växel är ett krav. Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen. Erfarenhet av arbete med matsäkerhet och livsmedelsbranschen är meriterande.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt.

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Group international AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons