Junior Servicetekniker/Resande Servicetekniker

Bravura · Skövde

·

Ansök senast 20 apr. (48 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för teknik? Trivs du i en roll som innebär stort eget ansvar? Hos Johan Nordström Verktygsmaskiner erbjuds du en spännande tjänst där det finns goda möjligheter att utvecklas i din roll som servicetekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Johan Nordström Verktygsmaskiner har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Johan Nordström Verktygsmaskiner en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetJohan Nordström Verktygsmaskiner AB grundades år 1955 och arbetar som generalagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter, företrädesvis från Tyskland, Schweiz och Japan. Företaget representerar främst tillverkare inom området spånavskiljande verktygsmaskiner, såsom svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och fleroperationsmaskiner. Företaget har sitt kontor i Sollentuna.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med förebyggande underhåll av CNC maskiner på plats ute hos kund. Rollen som servicetekniker är ny och du arbetar primärt med underhåll mot en och samma kund. Till dina arbetsuppgifter ingår också administration i form av rapportering i uppdragshanteringssystemet. Du arbetar själv ute hos kund, men du har stöttning och hjälp från dina seniora kollegor.

Rollen innebär mycket resande där du utgår hemifrån och kommer att ha tillgång till egen servicebil. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion och utbildning för att lyckas i rollen. På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas hos Johan Nordström Verktygsmaskiner och växa i din roll som servicetekniker.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller arbetslivserfarenhet som operatör eller servicetekniker
  • Stort tekniskt intresse
  • B- Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift
För att trivas i rollen som resande servicetekniker är det viktigt att du föregår med gott exempel och ger den bästa servicen till dina kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt att du kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Vidare besitter du en god samarbetsförmåga och en social säkerhet då rollen innebär kontaktytor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgångspunkt Skövde
Lön: Fast månadslön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, fälttekniker, fältservicetekniker, resande tekniker, teknik, operatör, heltid, Skövde, CNC, fräsmaskiner

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Skövde