Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Scala-utvecklare till Skövde

Konfidentiell · Skövde · Ansök senast 21 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning driven junior utvecklare som vill vara med och starta upp ett nytt utvecklingsteam i Skövde. Arbetet kommer att innebära utveckling av nya features och löpande uppdateringar i kundens egna plattform. Tanken är att tillsammans med en senior kollega bygga ett lokalt team i Skövde som arbetar med utvecklingen av plattformen tillsammans med bolagets övriga team runtom i landet. Nuvarande kollega har lång erfarenhet och besitter fullstack-kompetens. Arbetet sker främst i Scala vad gäller backend samt Angular i frontend. I övrigt består stacken av REST, RabbitMQ, och integrationsverktyg som Mulesoft, Seeburger BIS, Axway och WSO2. Man arbetar i en DevOps-miljö och driftsätter kod löpande vilket innebär fullt ägandeskap över plattformen och dess underhåll.

För att lyckas i denna roll behöver du ha en god programmeringsgrund från utbildning eller praktiskt arbete. Eftersom man arbetar med en bred teknik-stack är det också viktigt att du är villig att lära dig och arbeta med nya tekniker. Vardagen kan bestå av allt från nyutveckling i plattformen till att designa en ny integrationslösning, testning eller leta buggar inför en ny release.

Företagskulturen präglas av nära samarbete där inga frågor är för dumma. Hellre fråga om hjälp än att fastna i ett problem. Man kör också code reviews och det finns en förväntan att ställa upp för varandra i både teamet men också över teamgränserna.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har ingenjörsexamen från en Data/IT-inriktad utbildning och vill arbeta i en utvecklarroll
  • God kunskap i programmering - Java/C# eller Scala, där du som inte arbetat med Scala är öppen för att köra språket framöver
  • Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift
Om du arbetat med molnbaserad arkitektur och teknik som REST, RabbitMQ eller Protobuf är det meriterande. Även kunskap från arbete med frontend-utveckling är ett stort plus.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksam inom finansbranschen där man genom en egenutvecklad plattform erbjuder sina kunder en rad olika lösningar som fakturahantering, betallösningar, inköp och analyser. Företaget är ledande i sin bransch och lägger stort fokus på företagskulturen. Din anställning kommer att påbörjas med en introduktion under första veckan där du får lära känna kulturen och bolagets arbete. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling lokalt där du får ta rygg på senior kollega.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag som övergår i fast anställning.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Skövde
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons