Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Säljchef Trestad

SECTOR ALARM AB · Trollhättan · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbar du idag som säljare med goda resultat och vill ta klivet upp som ledare? Är du en naturlig lagkapten som tar ansvar för teamet? Är du duktig på att coacha och inspirera människor i din omgivning? Vi på Sector Alarm söker just nu en Junior Säljchef i Trestad och kanske är det du?

Vad gör du som Säljchef?

Vi hjälper dig att bygga ditt dream-team av säljare för att du sedan ska ansvara för försäljningen i Trollhättan/Vänersborg/Uddevalla med omnejd. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår eget budgetansvar. För att nå de uppsatta målen behöver du ligga nära och vara tillgänglig ute på fält – och inte minst fira framgångarna ni gör tillsammans längs med vägen!

Vem är du som lyckas?

Du jobbar sedan några år tillbaka som säljare och älskar det! Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera ditt framtida team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Eftersom vi arbetar med uppsökande fältförsäljning är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetssätt. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är självklart meriterande men det viktigaste för oss är att du vill prestera och leverera resultat!

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Förmånlig lön, med fast och rörlig del
  • Tjänstebil
  • Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
  • Utbildning i Sector Sales Management Program
  • Ansvar för ett lokalt säljkontor
  • All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
  • Ett företag som satsar på sin personal
  • Hög arbetsglädje!

Kvalifikationer

Du behöver obehindrat kunna arbeta eftermiddag/kväll då våra arbetstider är anpassade till när våra kunder är hemma. Du behöver ha B-körkort, tala flytande svenska samt vara prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan

När du söker den här tjänsten vill vi att du bifogar ditt cv och personligt brev genom att klicka dig vidare på ”Ansök här”. Glöm inte att motivera varför du söker tjänsten. Sista ansökningsdag är den 10 oktober.

Vänligen notera att vi inte behandlar ansökningar skickade via mail. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström, 0733759407, linnea.hellstrom@sectoralarm.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons