Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Säljare till spännande inUse!

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 4 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

inUse består av över 100 medarbetare, utspridda på våra tre kontor – i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom UX-, visuell- och tjänstedesign. inUse ingår i AFRY-koncernen och AFRY arbetar för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle. inUse står för värdedriven design med ett humanistiskt förhållningssätt. För att utveckla vårt säljteam, söker vi nu en junior säljare med skinn på näsan och med fart och energi.

inUse är en arbetsgivare med bra förmåner, vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och ger stora möjligheter att vidareutvecklas inom det just du brinner för, även i rollen som säljare. Vi tillämpar flexibel arbetstid och du får själv välja arbetsredskap. Vi är anslutna till kollektivavtal, och du har tillgång till friskvårdsbidrag med mera.


Jobbeskrivning

Tillsammans med regionchefer, gruppchefer och våra kollegor arbetar du med att utveckla våra affärserbjudanden för att skapa hållbara lösningar tillsammans med befintliga kunder och nya. Dina arbetsuppgifter blir att bevaka våra säljkanaler, förbereda offerter och material, skicka in handlingar, samt att beskriva våra kompetenser riktade mot en viss förfrågan. I arbetsuppgifter ingår även att samarbeta med kollegor kring ramavtalsförfrågningar och att svara på offentliga upphandlingar. Du kommer att se över tidrapportering, fakturering och annan administration kopplat till kund och försäljning.


Kravspecifikation

För att trivas med rollen, behöver du vara noggrann, ha ett öga för detaljerna, men samtidigt brinna för att få saker på plats, samt att vinna uppdrag och affärer. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av konsultaffären – antingen från att sitta på köparsidan, eller från liknande roller för liknande bolag som inUse eller AFRY. Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande. Vi tror att du är ödmjuk, kompetent och modig – du är en teamplayer som vill arbeta i grupp och sälja tillsammans med ditt team. Du pratar flytande svenska och engelska.


Ytterligare information

Start: Omgående

Plats: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Lön: Fast

Kontaktuppgifter för frågor

Robert Weineland - robert.weineland@afry.com


Vi strävar efter att genomföra så objektiva, strukturerade och inkluderande rekryteringar som möjligt och använder därför arbetspsykologiska tester som urvalsverktyg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 28/2. Urvalet av sökande sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons