Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior redovisningskonsult till växande redovisningbyrå

Junior redovisningskonsult till växande redovisningbyrå

Tullinge Företagsbyrå AB · Botkyrka · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tullinge Företagsbyrå AB är en redovisningsbyrå i Botkyrka Hantverksby, Tullinge, som har drygt ett hundratal kunder inom en mängd olika branscher. Vi omsätter ca 3 mkr och är tre anställda och en deltidskonsult. Då vi växer behöver vi nu anställa ytterligare personal.


Du är gymnasieekonom eller motsvarande med goda teoretiska kunskaper om bokföring och bokslut. Du har någon relevant arbetslivserfarenhet helst från redovisningsbyrå eller från ekonomiavdelning på ett mindre företag där du fått göra blandade uppgifter som ekonomiassistent eller liknande. Vi använder Fortnox för den löpande bokföringen, så har du jobbat med detta program är det ett stort plus.


Du är driven och har lätt att lära och kan hos oss få möjlighet om du har rätt inställning att växa med arbetsuppgifterna från att inledningsvis ha hand om löpande bokföring för ett antal av våra kunder till att senare bli kundansvarig och ta större ansvar för bokslut.


Du talar och skriver mycket god svenska och det är ett plus om du även är bekväm att tala och skriva engelska, då ett fåtal av våra kunder inte kan svenska.


Du är noggrann och stresstålig och en bra team player.


Tillträde snarast #jobbjustnu eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista svarsdatum för denna annons.


Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tullinge Företagsbyrå AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Tullinge Företagsbyrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons