Junior projekt/produkt-planerare

AFRY AB · Järfälla · Ansök senast 4 aug. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill ta dig an ett uppdrag hos vår kund i Järfälla!

Vår högteknologiska kund söker nu en ingenjör med intresse för logistik och produktion för att förstärka deras organisation med en projekt/produkt-planerare.

Som planerare kommer du bland annat att:

  • Analysera leveransplaner
  • Genomföra behovsanalyser och agera baserat på tillgängligt material och kapacitet i produktionen
  • Hantera eventuella avvikelser
  • Arbeta med kontinuerliga förbättringar av befintliga verktyg och metoder

Du kommer dessutom ha ansvar för att koordinera pulsmöten och planeringsmöten. Kontakt med bland annat inköpsorganisationen, producerande avdelningar och övriga logistikfunktioner kommer vara en naturlig del av din vardag.

Efter nödvändig upplärning kommer du få stort ansvar i ett tidigt skede över ett spännande område - perfekt uppdrag för en junior men driven ingenjör!


Kravspecifikation

Du är en junior civilingenjör med inriktning antingen mot logistik, alternativ annan teknisk inriktning med relevant erfarenhet. Arbetslivserfarenhet från just produktionsplanering och ett intresse av flygindustrin anses vara extra meriterande.

Som planerare kommer du vara spindeln i nätet och agera högra hand till produktionens delprojektledare. På sikt finns goda möjligheter att själv ta delprojektledarroll inom produktion.

För att lyckas på uppdraget måste du vara analytisk och kommunikativ. Du kommer ha ett stort kontaktnät och ha dialog med många avdelningar varför de är viktigt med tydlighet och struktur. Trots att du som individ kommer ha ett eget ansvarområde sker arbetet inom produktionsplaneringen i team och det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta i grupp.

Du är väldigt bekväm med Office-paketet och har mycket goda kunskaper inom Excel. Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du drivande, självständig och ansvarstagande; redo att sätta tänderna i ett utmanande men utvecklande uppdrag.

Krav för denna tjänst är att du:

  • Godtar en visstidsanställning (se information om Future Graduate Program nedan)
  • Genomgår en obligatorisk säkerhetskontroll

Kandidatutvärdering kommer ske löpande så tveka inte att söka direkt! Sista ansökningsdatum 2024-08-04.Med hänsyn till sommarsemester kan det dröja med återkoppling fram till augusti.


Ytterligare information

AFRYs Future Graduate Program dig en konkurrenskraftig väg in på arbetsmarknaden. Konceptet sker i samarbete med ett externt företag och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du redan från din första dag får en god insikt i vår kunds verksamhet. Efter avslutat Future-uppdrag är ambitionen för kunden att erbjuda konsulten en fast anställning i sin organisation.

Läs mer om vår Future-väg här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/studenter-och-nyexaminerade/afry-future-graduate-program

För frågor kring tjänsten eller Future-konceptet, kontakta rekryterande chef på henrik.kindstrand@afry.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons