Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Projektledare Tyskland

Boost Technical Power · Malmö · Ansök senast 3 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För kunds räkning söker nu Boost Technical Power dig som är driven och tysktalande som vill utvecklas inom projektledning!

Om tjänsten

Som projektledare arbetar du med att upprätta, följa upp och projektplanera. Du har ett stort ansvar i projektet och har ett team som du jobbar med under stort engagemang.

I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner samt förhållningsregler som ställs. Du kommer vara en nyckelperson i kontakten med underleverantörer, kunder och myndigheter. Du säkerställer förläggningsdjup och TA-planer och jobbar ständigt med att effektivisera processer.

I det dagliga tar du ett helhetsansvar för underentreprenörer och tekniker/anläggare som är verksamma i projektet.

Tjänsten kräver att man är på plats i Tyskland 4-5 dagar i veckan.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med ambitionen att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde: Enl ÖK. Kollektivavtal finns.

Om dig

Då rollen i mångt och mycket handlar om att leda och fördela arbete ser vi att du har goda ledaregenskaper och agerar målinriktat men ödmjukt. Du har en öppen attityd och förstår vikten av att leverera ditt projekt men även av att se till företagets samlade projektportfölj och dess framgång. Meriterande om du har erfarenhet från projektledning, men din personliga profil är viktigast!

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektledare Tyskland

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt

Marcus Andersson,

marcus@btp.se, 0730-57 60 01

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Malmö

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons