Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior projektkoordinator till Husqvarna group!

Husqvarna · Jönköping

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du nyfiken och vill prova något nytt? Tycker du det är roligt att koordinera projekt och arbeta i team? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektkoordinator kommer du att att arbeta i en kreativ och varierande miljö. Du kommer att arbeta med att hålla samman, koordinera och stödja utvecklingsprojekt inom produktutvecklingsorganisationens projektkontor.

Du blir den sammanhållande punkten mellan projektledare, utvecklingsavdelning, inköp, produktion, planering samt leverantörer. Ditt arbete innebär tätt samarbete och mycket kommunikation med samtliga avdelningar. Du är huvudsakligen ansvarig för att uppdatera artikellistor, order & hemtagning av material samt analysering av produktkostnader.

Din profil

Vi söker dig som är full av energi och har skinn på näsan. Som person är du öppen och social. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta med olika typer av människor. Du är en problemlösande lagspelare som har en egen drivkraft och ser till att driva projekten framåt. Vi sätter stort värde på att du trivs i en omväxlande miljö och kan hantera många parallella aktiviteter. Då arbetet innebär kontakt med Husqvarnas leverantörer och fabriker som är placerade både i och utanför Sverige innebär det att du behöver kunna tala och skriva både flytande svenska och engelska.

Skallkrav:
  • Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
  • Flytande Svenska och Engelska
  • Arbetslivserfarenhet
Meriterande:
  • Högskoleutbildning inom exempelvis Logistik eller Industriell ekonomi
  • Erfarenhet av projektledning/koordinator eller annan relevant område
  • Kännedom av JD Edwards och SmarTeam
Villkor

Start: Februari
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: 50% tom. 30 april, därefter heltid.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Husqvarna

Placering

Jönköping