Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Produktspecialist / Verktygsspecialist / End User Specialist

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 13 juni (60 dagar kvar)

Lockas du av möjligheten att kombinera dina kunskaper inom bygg och samtidigt utvecklas inom sälj? Har du erfarenhet av hantverkarbranschen? Vi söker dig till en tjänst som produktspecialist inom bygg hos Stanley Black & Decker.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter inom bland annat förvaring, elektronik och säkerhet. De strävar efter att göra livet enklare för sina kunder och användare och har sedan starten 1843 vuxit till ett globalt företag. Stanley Black & Decker sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. För verksamheten i Norden arbetar 130 personer och huvudkontoret är lokaliserat i Mölndal som denna roll tillhör. De söker nu en End User Specialist dvs en verktygs-/produktspecialist placerad i Stockholm och du utgår från hemmet. Du arbetar inom distriktet norra Stockholm till Gävle.

ArbetsuppgifterI rollen, som internt kallas End User Specialist, ansvarar du för uppsökande försäljning av Dewalts maskiner hos slutkund, att utbilda deras återförsäljare och slutkunder i produktportföljen maskiner och handverktyg av varumärket Dewalt. Slutkunden är professionella hantverkare inom bygg/industri, såsom snickare, VVS-montörer och elektriker. Distriktet du innehar sträcker sig från norra Stockholm till Uppsala och även en bit av Gävle och du ingår i ett team om fyra i Stockholm. Du arbetar med både nya och befintliga kunder och rollen syftar till att öka försäljningen på distriktet och vara den kontaktperson som kunderna vänder sig till för att få hjälp till rätt maskin/verktyg, öka kunskap om produkterna och därmed användandet av Dewalts produkter.

Du har en säljande och kommunikativ roll med flertalet kontaktytor, däribland den interna säljorganisationen, återförsäljarna och slutkunderna. Som End User Specialist håller du utbildningar och demonstrationer av både nyheter och aktiva produkter hos återförsäljare och slutkunder.

Här erbjuds du en varierad och självständig roll där du huvudsakligen arbetar med att skapa och upprätthålla relationen med nya och gamla kunder, sälja företagets produkter, identifiera och kontakta beslutsfattare samt identifiera nya affärsmöjligheter. Du deltar på mässor, konferenser och utställningar för att sälja, utbilda och visa produkten. Vid start får du en gedigen introduktion av arbetsuppgifter samt Stanley Black & Deckers produktportfölj.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom hantverkarbranschen
  • Tekniskt intresse alternativt intresse för branschen
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Erfarenhet av kundrelationer och sälj är starkt meriterande
För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete. Du är driven och tar vara på ditt intresse och kunskap inom branschen vilket visar sig i ditt sätt professionella sätt att kommunicera och få fram ditt budskap gällande produkterna. Som person trivs du i sociala sammanhang och även med att lära ut och vara pedagogisk. Då du arbetar i en självständig roll är det av vikt att du har lätt för att ta egna initiativ och arbetar resultatorienterat. Du har en stark känsla för service och relationsbyggande och är både tillmötesgående och tillgänglig för kunderna.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, du utgår från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verktygsspecialist, teknisk instruktör, end user specialist, säljare, bygga, industri, produktspecialist, produktsäljare, maskinsäljare, maskinspecialist, snickare, VVS-montör, elektriker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm