Junior produktionsplanerare / Produktion

Bravura · Linköping

·

Ansök senast 30 mars (30 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett par års arbetslivserfarenhet och känner dig redo att växa in i rollen som Produktionsplanerare? Hos STAGA erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar, god gemenskap och flexibla arbetstider, där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos STAGA.

Om företagetSTAGA är ett produkt- och processutvecklingsföretag med expertis inom produkter baserade på papper, kartong, plast och non-woven, eller kombinationer av dessa. Tillsammans med kund tar de fram nya eller utvecklar redan existerande produkter samt erbjuder kostnadseffektiv och kvalitetsmedveten produktion av dessa. Du hittar STAGAs kunder inom traditionella industrier, bygg-, förpackningsbranschen och grafisk industri. Hos STAGA tar du del av en företagskultur som präglas av frihet under ansvar och som leds av värdeorden flexibilitet, kundfokus och pålitlighet. Man är mån om gemenskapen i gruppen och de enskilda anställdas hälsa genom flexibla arbetstider och hälsofrämjande aktiviteter.

ArbetsuppgifterSom produktionsplanerare är du ansvar för orderhantering och planering av STAGAS produktion. Du har kontakt med kunder, ansvarar för inköp av råvara, planering av produktion, bokning av transport samt tillhörande administration och dokumentation. Du introduceras in i arbetet och verksamheten under dina första månader för att sedan gå in i rollen som Produktionsplanerare. Detta innebär att du utbildas i de system som STAGA arbetar med samt att du deltar i produktion för att skapa dig en god förståelse för verksamheten och produktionsflödena. Du kommer ha kontinuerlig uppföljning för att se till att du uppfyller förväntad målsättning. Dina erfarenheter och ambitioner kommer att påverka hur omfattade rollen är och med rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet inom exempelvis industri, produktion eller logistik
  • Meriterande med erfarenhet av koordinerande och planerande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera och prioritera rätt saker i ditt arbete. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Du är noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Som person är du hjälpsam och mån om verksamheten. Du ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och du ser lösningar framför hinder i ditt arbete. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: junior produktionsplanerare, produktionsplanerare, koordinator, planerare, schemalägging, order, orderhantering, inköp, produktion, industri, heltid, Linköping

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Linköping