Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior produktionsberedare

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 25 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Detta uppdrag är ett samarbete mellan AFRY och vår framgångsrika kund inom lastvagnar och tunga fordon i Södertälje. Vår kund befinner dig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu en driven och teknikintresserad produktionsberedare.

Som beredare har du en central roll för att säkra störningsfria produktintroduktioner och produktförbättringar i produktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med produktionstekniker, både på plats i Södertälje och i en internationell miljö. I rollen som beredare kommer du att fungera som länken mellan produktion och konstruktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kvalitetssäkra avdelningens processer. Detta görs genom att bl.a. arkivera, lagerlägga och optimera verktygsdetaljer. Du kommer arbeta med kontinuerliga förbättringar och säkerställer att förbättringarna genomförs enligt företagets rutiner. Modellering i CAD förekommer som en naturlig del av arbetet.

Teamet består av ett gäng engagerade och arbetsglada kollegor där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas.


Kravspecifikation

Du är relativt nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mot produktion. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett stort intresse för att förstå teknik, är analytisk och har en god förmåga att kommunicera; både på svenska och engelska. Meriterande med kunskaper i tyska.

Som beredare på avdelningen ställs krav på både projektledaregenskaper och en generell teknisk kompetens. Du trivs med att ha många kontaktytor och samarbetar gärna brett för att säkerställa att så bra resultat som möjligt nås.

Du har lätt för att både läsa och förstå ritningar och behärskar åtminstone något CAD-program, gärna CATIA. Du har dessutom god IT-vana och har inget emot att arbeta i komplexa IT-system.

Att fördjupa dig i tekniska frågeställningar är något som du drivs av. Du tar gärna egna initiativ och ställer frågor eller letar svaret på egen hand när frågeställningar uppstår.

Kandidatutvärdering sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag. Sista dag för ansökan är 2022-07-03.


Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

AFRYs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Efter avslutat uppdrag är ambitionen från kunden sida att erbjuda konsulten en fast anställning i sin organisation.


Läs mer om vår Future-väg här https//afry.com/sv/afry-future-graduate-program

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef på henrik.kindstrand@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons