Junior Produktägare

Upsales Nordic AB · Linköping

·

Ansök senast 29 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Upsales är i en fas där vi vill växa produktteamet med 300% på 12 månader för att bygga världens bästa säljstöd för små och medelstora bolag. Kommer det innebära att våra processer är perfekta, att du vet exakt vad du gör varje dag, att det som var sant igår är sant idag, antagligen inte. Trivs du inte i en snabbrörlig miljö där krav förväntningarna ändras snabbt, sluta läs här.

Vad innebär världens bästa säljstöd?

Att bygga världens bästa säljstöd innebär fyra saker för mig; att säljaren hittar nya leads att ta kontakt med, att säljaren vinner fler affärer med hjälp av Upsales, att säljaren hittar merförsäljning på befintliga kunder och att Upsales kund skapar en effektiv säljmaskin som blir bättre varje vecka tack vare Upsales.

Det är nu DU kommer in i bilden, jag behöver din hjälp att skapa världens bästa säljstöd tillsammans med resten av produktteamet på Upsales. När? Gärna igår!

Vad innebär produktägarrollen på Upsales

En junior produktägare på Upsales måste snabbt lära sig marknaden, produkten och konkurrensen extremt bra samt arbeta utifrån en stark bas av kunskap och förtroende. Du som produktägare på Upsales kommer utvärderas utifrån produktens framgång på marknaden. Initialt kommer du arbeta från en förutbestämd roadmap där du har 100% ägandeskap att varje projekt drivs i mål med hög kvalité och enligt tidsplan.

Vem tror vi att du är

För att lyckas i rollen tror jag att du har
  • Arbetat med produktutveckling i ett SaaS-bolag tidigare eller kan visa att du har drivit framgångsrika projekt tidigare.
  • Du är analytisk.
  • Har en hög teknisk förståelse.
  • Kan hantera 10 saker samtidigt och inte tappa greppet om något projekt.
  • Flexibel; du kan hantera snabba svängningar (Igår var detta viktigt, nu är det inte det längre).
  • Du är proaktiv.
  • Du gillar struktur och ordning.
  • Antagligen pluggat på universitetet (systemvetenskap eller civilingenjör)
Hoppas du vill joina mig med team på Upsales

Joel Feist

CTO

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Upsales Nordic AB

Placering

Linköping