Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Processingenjör

Konfidentiell · Göteborg · Ansök senast 5 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
I din roll som processingenjör kommer ditt fokus framförallt ligga kring termodynamiska beräkningar i samband med process- och systemdesign för inkommande projekt. Du kommer att ha en central roll i drifttagning och uppstart av slutförda system där du arbetar nära kollegor från andra berörda avdelningar.

Under ditt ansvar ingår att säkerställa att man följer rätt arbetsprocesser och regelverk i projekten du arbetar med. Det kan handla om att sätta upp tidplan, hålla rätt kostnadsnivå, QHSE-krav eller identifiering av avvikelser. Du kommer även att arbeta med verifiering av leverantörserbjudanden utifrån ett tekniskt processperspektiv, men också arbeta när kunder i frågor som rör FMEA, HAZOP m.m.

I tjänsten kommer en vanlig arbetsdag bland annat att innefatta:
  • Arbeta med beräkningar rörande process- och systemdesign
  • Sköta dokumentation som rör säkerhet, riskanalyser och process
  • Ta fram drift- och automationskoncept
  • Sköta granskning av leverantörer, men även stötta kunder i drifttagning av deras färdiga system
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk utbildning inom process, kemi eller annan teknisk utbildning som innefattar termodynamiska beräkningar
  • Har god kunskap i process- och systemdesign (kunskap inom värmeöverföring, tryckfall etc.)
  • Kunskap i att läsa ritningar/diagram
  • Har goda kunskaper i svenska såväl som engelska både i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom processindustri

För att lyckas behöver du besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på för att komma framåt. Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt öga för detaljer. I organisationen uppskattar man dig som är nyfiken och vågar ifrågasätta befintliga arbetssätt på ett ödmjukt och bra sätt som får kollegorna att tänka till.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är en aktör inom energibranschen med filial i Göteborg.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag som löper minst till våren 2022 med möjlighet till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
  • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons