Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior .Net-utvecklare till New Wave Group!

New wave · Stenungsund · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker nu en .Net-utvecklare till New Wave Group. New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Detta är en möjlighet för dig som vill komma till ett företag med en stark laganda, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen kommer du att tillhöra ett team om 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Avdelningen Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT där totalt 30 personer arbetar med IT-frågor inom Norden och Europa. Som en del av Digital Sales Team kommer du att få vara med genom hela utvecklingsprocessen inom olika projekt. Du kommer vara delaktig i allt ifrån kravspecifikation, utveckling, testning, driftsättning samt underhåll av system. Du kommer också att agera support direkt New Waves bolag. Då New Wave just nu håller på att konvertera sin frontend till React finns även möjlighet att få arbeta fullstack.

Du kommer vidare att:
  • Arbeta med utveckling inom C#/.net och React för New Waves affärsplattformar med tillhörande applikationer.
  • Driva egna integrationsprojekt och vara med i projekt som drivs i större team.
Du kommer att utgå från kontoret i Stenungsund, men det kommer även finnas möjlighet att arbeta hemifrån somliga dagar.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskole-, YH eller motsvarande yrkesmässig erfarenhet inom mjukvaruutveckling/systemutveckling.
  • Besitter goda kunskaper inom C#/.net.
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper inom React, REST API, Episerver, GIT, DevOps och inRiver PIM.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med integration mot affärssystem, konfigurera servrar och att deploya kod på ett driftsäkert sätt.
Som person tror vi att du är flexibel och att du uppskattar ett högt arbetstempo samt att arbeta projekt. Du har vidare ett genuint intresse av datorer och teknik och uppskattar att kommunicera både med kollegor såväl som kunder. Vi tror även att du angriper problem med en positiv inställning och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kan gräva ner dig i koden samtidigt som du har ett helikopterperspektiv i samarbeten med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM KUNDFÖRETAGET:
New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar märkesvaror åt profilmarknaden (företagsmarknaden) och konsumentmarknaden (främst inom kläd-, accessoar- och gåvosektorn). New Wave äger varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Craft och Sagaform. New Wave Group etablerades år 1990 i Sverige och Norge och år 1994 i Finland. På dessa marknader är koncernen marknadsledande med en marknadsandel inom profilkläder på uppskattningsvis 30-35 procent.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Stenungsund, med möjlighet att arbeta hemifrån
  • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

New wave

Placering

Stenungsund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons