Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior mekanikkonstruktör till AFRY

AFRY · Umeå · Ansök senast 22 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning
Är du utbildad Maskin- eller mekanikingenjör, alternativt har ett stort intresse för att meka i fordon och maskiner och vill ta möjligheten att utvecklas som Mekanikkonstruktör?
På AFRY ges du alla förutsättningar för en spikrak utvecklingskurva där du får vara med och arbeta i alla möjliga typer av projekt där den gemensamma nämnaren är att på ett kreativt sätt lösa utmaningar för deras kunder.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för AFRYs räkning en Mekanikkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Möjlighet att vara med och effektivisera industrin
  • Mentorskap från erfaren kollega
  • Oändliga utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos AFRY kommer dina arbetsuppgifter handla om att rita och konstruera lösningar för deras kunder inom mekanisk konstruktion. Du får på ett kreativt sätt vara med och utveckla lösningar för kunderna som befinner sig inom industrin.

Arbetet kommer främst att utföras på kontoret, och det kan förekomma besök ute hos kundens kunder. Beroende på tidigare kunskaper och erfarenheter erbjuds du till en start att arbeta nära en mentor för att successivt ta dig an större delar i projektet med en målbild på att bli självgående.

Vi söker dig som
Är utbildad mekanik- eller maskiningenjör alternativt har du ett stort intresse och förståelse för maskiner och vill ta steget in i konsultvärlden. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Har du B-körkort ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av Delmia, Inventor, Solid Works eller Catia sedan tidigare ser vi även det som meriterande.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.

Du är engagerad som person och vill alltid leverera goda resultat till såväl kollegor som kunder. Du har enkelt att arbeta enskilt och trivs även i samarbetet med övriga kollegor. Vidare är du en driven person som gillar att ta egna initiativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons