Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Mekaniker / Montör / Servicetekniker

Bravura · Malmö · Ansök senast 16 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du i början av din karriär som mekaniker och vill arbeta med tunga fordon? Trivs du med kundkontakt och är du allmänt tekniskt intresserad? Är du dessutom flexibel och vill arbeta i en resande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. I rollen utgår du från Staffanstorp.

Om företagetFöretaget är en modern internationell koncern med huvudkontor i Støvring på norra Jylland som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska entreprenadmaskiner. Fabriker finns i Støvring i Danmark och i Weimar i Tyskland. Företaget grundades 1959 och har utvecklats med dotterbolag i Skandinavien, Europa samt Nordamerika. Övriga delar av världen servas av lokala återförsäljare. I Sverige har företaget huvudkontor i Växjö samt avdelningar i Malmö, Stockholm och Göteborg. Deras huvudinriktning är att kunna erbjuda maskiner och tillbehör som marknaden är i behov av. De har en flexibel produktion, en marknadsanpassad utvecklingsavdelning samt en dynamisk säljserviceorganisation.

ArbetsuppgifterI rollen som mekaniker består dina arbetsuppgifter av att serva, felsöka och reparera företagets entreprenad- och lantbruksmaskiner. Maskinerna är utrustade med de senaste teknikerna inom dieselmotorer, transmission och elektronisk styrning. Vidare har du daglig kontakt med många kunder och ser möjligheten att bidra till merförsäljning som gör kundens maskin samt upplevelse ännu bättre.

Reparation av maskinerna sker ute på fältet där maskinerna arbetar eller på en av företagets verkstäder.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, inriktning mot fordon är meriterande
  • Något års arbetslivserfarenhet som mekaniker
  • Erfarenhet av att arbeta med tunga fordon (meriterande)
  • BE-körkort (meriterande)
  • Goda kunskaper inom el och hydraulik (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
För att passa i rollen som mekaniker är du bekväm med andra människor och trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående samt sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar som passar de olika maskinerna. Du är flexibel och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Du har en öppen inställning till andra människor och ser alltid till gruppens bästa samt är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Staffanstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekaniker, servicetekniker, fälttekniker, montör, tunga fordon, reparation, underhåll, service, truckar, entreprenad, mekanik, hydraulik, el, truckkort, travers, industri, heltid, Staffanstorp, Skåne.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons