Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior laboratorietekniker/ labbtekniker / QC / GMP till Fresenius Kabi

Bravura · Stockholm · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid

Vill du bli en del av ett företag i framkant inom sin bransch? Vill du arbeta med produkter som räddar liv? Världsledande Fresenius Kabi söker dig som nyligen avslutat dina studier och vill arbeta med spännande analysmetoder och tekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Fresenius Kabi. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. De flesta medarbetare arbetar inom Global Operations Parenteral Nutrition & Generic Drugs. I Kungsängen finns deras moderna produktionsanläggning för råvarutillverkling.

På Avdelningen Quality Control i Kungsängen ansvarar man för kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på inköpta och de egentillverkade råvarorna. Avdelningen utgör en viktig funktion för kvalitetskontrollen av råvaror som används vid Fresenius Kabis tillverkning av läkemedel.

ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består främst av att utföra kemiska analyser enligt verifierade metoder. Du planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar där det under perioder kan förekomma korta deadlines vilket förutsätter god förmåga att hantera flera pågående aktiviteter samtidigt och göra relevanta prioriteringar. Till arbetsuppgifterna hör även diskhantering, provmottagning samt varumottagning.
Arbetet utförs i enlighet med och styrs av GMP varför arbetet har väldigt tydliga ramar för hur det får utföras. I enstaka fall arbetar gruppen med metodutveckling, men tonvikt ligger på löpande rutinanalyser.

Den här rollen är mycket meriterande för dig som vill lära dig laboratoriearbete samt få erfarenhet av läkemedelsindustri. Här ges du möjlighet att ta del av många olika typer av analytiska metoder på ett 20-tal olika tekniker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad högskoleingenjörsutbildning inom kemi, biologi, naturvetenskap alternativt farmaceutisk utbildning, är önskvärt men inget krav
  • Tidigare labberfarenhet är starkt meriterande
  • Goda kunskaper i GMP är meriterande
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
  • Erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustri är meriterande
För att passa för den här rollen tror vi att du som söker trivs att arbeta i laboratoriemiljö och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt inom satta tidsramar. Du är metodisk och trivs i en roll med mer systematiskt arbete. Då rollen innebär ett stort ansvar i att rutinanalyser substanser som är avgörande för liv och hälsa är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Det är av samma anledning viktigt att du är en person med stark integritet där patienten är i fokus.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med goda utsikter. Fresenius Kabis världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsängen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, medicin, kemi, labb, laboratorietekniker, labbtekniker, Fresenius Kabi, GMP, farmaceutisk, apotekare, naturvetare, naturvetenskap, laboratorier, analys, Fresenius, labbteknik, laboratoriet, kemiteknik, biologi, råvarutillverkning, Stockholm, Kungsängen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm