Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior koordinator / Administratör / Projektkoordinator / IT

Junior koordinator / Administratör / Projektkoordinator / IT

Bravura · Malmö · Ansök senast 26 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du en ny utmaning och vill arbeta i en koordinerande och administrativ roll inom IT-projekt? Är du tillgänglig i februari och är intresserad av en tjänst med stort eget ansvar?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företagetFöretaget är ett globalt IT-konsultbolag. De levererar lösningar och tjänster inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter är att koordinera det operativa arbetet kring olika utrullningsprojekt hos företagets kunder. Du arbetar nära dispatchern som projektleder utrullningarna, där ditt ansvar är att säkerställa att de satta planerna genomförs. Du har även nära kontakt med övriga medlemmar i projekten, främst med tekniker som installerar IT-utrustning till kunder. Förutom att säkerställa att det finns tekniker och material på plats tar du emot beställningar från kunder och skapar fakturaunderlag.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av koordinerande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
För detta uppdrag läggs stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du kommer med lösningar på de problem som kan uppstå under arbetsdagen och är proaktiv i ditt arbetssätt. Du har god struktur och tar ansvar för att arbetet blir utfört efter de krav som finns.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Mitten av februari
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration IT, projektledning, koordinator, projektkoordinator, projektadministratör, heltid, Malmö, backoffice

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons