Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Konstruktör till Ledande Fordonstillverkare

Junior Konstruktör till Ledande Fordonstillverkare

Professionals Nord Rekrytering AB · Stockholm · Ansök senast 19 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fordonsindustrin är äntligen under förändring vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa!

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.
Gruppen du kommer tillhöra ansvarar för utveckling och provning av axelväxlar, navreduktioner och drivaxlar. De är en grupp med ett ansvarsområde som täcker alla dom delsystem som ingår i kompletta produkter samt att dessa uppfyller deras kunders högt ställda krav och förväntningar när det gäller tillförlitlighet, hållbara transporter och lastförmåga. Just nu är gruppen inne i ett av de största projekten någonsin vilket de genomför med ett nära samarbete med MAN, både när det gäller konstruktion och provning.

Arbetsuppgifter
Som junior konstruktör kommer du att arbeta med ett nära samarbete med MAN. MAN kommer att utföra större delen av ritningarna och 3D- modellerna och ditt ansvar är att administrera dessa underlag och se till att ändringshanteringen flyter på och att revisioner är synkade.

Vidare kommer du att:
  • Följa provning av komponenter i projekt och kvalitetsärenden
  • Hjälpa till att analysera resultaten och i samarbeta med andra discipliner för att hitta rätt lösningar och förbättringar på
  • Supportera tvärfunktioner på företaget avseende konstruktionsrelaterade frågor för axelväxlarna
Vi söker dig som:
  • Har en universitetsutbildning med maskintekniskutbildning
  • Du är duktig på struktur, planering och att bygga nätverk
  • Du pratar flytande svenska och engelska
Det är starkt meriterande om du har tidigare produktionserfarenhet och/ eller har kunskap i Catia eller liknande CAD system.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:
  • Nyfiken
  • Driven
  • Kommunikativ
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior konstruktör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Lucas Bryggman

0723000329

Dela jobbannonsen

Anmäl annons