Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren konstruktör till Strängbetong i Borås

Erfaren konstruktör till Strängbetong i Borås

StudentConsulting · Borås · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du i en central roll och vill bli en del av en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en erfaren, driven konstruktör till Strängbetong i Borås. Strängbetong är en ledande aktör inom området stombyggnad, med ca 1000 anställda och har verksamhet på 12 platser i landet. De ingår i den internationella koncernen Consolis. Strängbetong bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. I rollen som konstruktör kommer du vara en del av ett härligt konstruktörsteam med placering i centrala Borås. Du kommer få möjlighet att utvecklas vidare i rollen i ett nära samarbete med projektledare, produktion och produktutveckling. I rollen som konstruktör driver du och följer upp egna projekt i nära samarbete med kollegor, varför det är viktigt att du tycker om att arbeta i projekt. Du kommer även vara en stor del i samordning med beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. Det är viktigt att du är utåtriktad och trivs med att ha sociala externa kontakter då detta är en del i jobbet.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Strängbetong. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarad högskoleutbildning inom givet område samt minst 2-3 års yrkeslivserfarenhet. Du ska även ha mycket goda kunskaper i programmet Tekla. I ditt yrkesutövande är du strukturerad och har en förmåga att se helheten i projekt. Som person är du tekniskt intresserad, trygg i dig själv och värdesätter en tydlig kommunikation med kollegor och kunder. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på din anställning och vill växa tillsammans med kund.

Sökord: Ingenjör, Bygg, Byggingenjör, Konstruktör

Sökord: Ingenjör, Bygg, Byggingenjör, Konstruktör

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons