Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior KMA specialist

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 21 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du i början av din karriär och vill vara med och utveckla kvalitet, miljö och arbetsmiljö(KMA)? Gillar du att jobba med varierande arbetsuppgifter och vill få möjligheten att utvecklas i din karriär? Har du dessutom ett stort intresse för miljöfrågor och vill vara med och bygga framtidens städer? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är ett ledande konsultbolag inom arkitektur och teknik. De är etablerade i olika länder runt om i Europa och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bland annat arkitektur, byggkonstruktion, infrastruktur, IT för samhällsutveckling samt industri. Du erbjuds en varierande roll med utvecklingsmöjligheter genom interna utbildningar och möjlighet att utöka sitt individuella ansvar.

Arbetsuppgifter

Som Junior KMA specialist kommer du att ingå i ett team med 13 kollegor och arbeta med olika infrastruktur- och anläggningsprojekt i varierande storlek. Teamet präglas av stort engagemang och positiv energi där trivsel och ansvar står högt upp bland prioriteringar. I tjänsten ingår arbete hos både beställare och entreprenörer.
Du kommer till exempel att:

Ta fram och följa upp projektplaner

Ansvara för genomförandet av kontroller på byggarbetsplatser

Ta hand om dokumentation och kontrollprogram

Göra arbetsberedningar, identifiera nya risker

Ta hand om miljöfrågor som rör länshållningsvatten, avfall, kemikalier m.m.

Arbeta med revisioner avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Är utbildad ingenjör med relevant inriktning

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter mot anläggning samt tidigare arbetat inom området KMA, detta måste tydliggöras i din ansökan

Har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift

Har B körkort

För att lyckas i denna roll ser vi att du är kommunikativ, driven och ambitiös. Du behöver vara öppen för varierande arbetsuppgifter och ha god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt.

Som person är du:

Strukturerad

Lösningsfokuserad

Serviceinriktad

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, centralt
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons