Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Java-utvecklare till konsultbolag i framkant!

Konfidentiell · Stockholm

·

Ansök senast 31 maj (19 dagar kvar)

OM TJÄNSTEN:
Är du ute efter en varierande roll där du får jobba med digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling, samtidigt som du får möjligheten att bredda din yrkeskompetens?

Som konsult hos våran kund kommer din personliga utveckling vara i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling.

Som Java-utvecklare kommer du att arbeta med programmering och problemlösning. En del av ditt arbete kommer vara att arbeta både med vidareutveckling av redan befintliga system samt nyutveckling och implementera och konfigurera system och verktyg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att identifiera kundbehov och implementera lösningar och lösa tekniska problem tillsammans med ditt team.

VI SÖKER DIG SOM:
har en utbildning inom IT, data- och systemvetenskap eller liknande och minst ett års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Vi ser gärna att du är såväl proaktiv som lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba och hoppas att din största drivkraft är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att få ta eget ansvar. Du uppskattar ett högt arbetstempo och har god förmåga att planera ditt arbete utifrån tydliga deadlines. Men det viktigaste av allt är att du har goda kunskaper inom Java, vilka du utvecklat antingen genom studier eller arbetslivet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Stockholm