Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior IT-Supporttekniker

Konfidentiell · Solna · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Är du tekniskt intresserad, älskar datorer och att hjälpa andra? Vi söker dig med goda kunskaper i Windows till vår kunds helpdesk.

I rollen som supporttekniker kommer du tillsammans med ditt team hjälpa den interna personalen med tekniska frågor som att installera och fixa datorer, byta toner på skrivare och sätta igång mobiltelefoner. Vi ser gärna att du kan Windows och grundläggande användarhantering i Active Directory.

Du kommer tillhöra ett stöttande team på sju personer som gillar att ha roligt på jobbet. Rollen innefattar mycket frihet under ansvar i en värderingsstyrd organisation där man värdesätter teamwork.

VI SÖKER DIG SOM:
Är tekniskt lagd och pedagogisk. Du förstår dig på Windows och kan navigera runt i AD. Har du erfarenhet av Mac så är det ett plus. Har du även en teknisk utbildning så är det meriterande.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund har för tredje året i rad är vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great place to work. Motiverade och engagerade medarbetare är en förutsättning för vår kunds framgång.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Möjlighet till överrekrytering finns för rätt person.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: 15 mars- 15 september
  • Placering: Solna
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons