Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior inköpare till SGS

Clevry · Linköping · Ansök senast 28 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
SGS, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en junior inköpare för ett uppdrag på heltid i ca 3 månader med start omgående.

Din roll

Som junior inköpare tillhör du den mindre avdelningen Inköp och logistik. Du jobbar från kontoret i Linköping och arbetstiderna är kontorstider med viss flex. Ditt fokus i rollen kommer att ligga på problemlösning vid bland annat leveranser och transporter som av olika anledningar är försenade, detta gäller transporter via flyg, båt och lastbil. Du säkerställer då var en transport är, när den kan tänkas komma fram och uppdaterar informationen i systemet med en ny leveransplan. I rollen ingår också att hitta nya leverantörer/grossister och andra kreativa lösningar för att säkerställa att personalen på SGS har det material som krävs för sitt arbete då det ofta kan vara slut.

Som junior inköpare har du många olika kontaktytor, både via mail och telefon, med både svensk- och engelsktalande grossister, transportörer och företag. Vid behov krävs löpande och kontinuerlig kontakt med vissa leverantörer för att få rätt och uppdaterad information samt för att säkerställa att leveransen faktiskt går i lås. SGS genomförde för en tid sedan även ett större systembyte och i om med detta kan du även komma att agera som en slags intern systemsupport till kollegor som har frågor om hur man exempelvis lägger en beställning.

Din profil

Vi söker sig som har en universitets- eller YH-examen inom inköp alternativt logistik och någon form av praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta kan vara från praktik, sommarjobb eller tidigare arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du även kan kommunicera på danska eller norska. Du bör även ha en god datavana, främst i Excel, och har du tidigare erfarenhet av arbete i Oracle är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Då du har många olika kontaktytor är du också samarbetsvillig och anpassningsbar men även flexibel då du ibland kommer att behöva ställa om utifrån nya förutsättningar och situationer. Vidare är du analytiskt lagd, ordningsam, kvalitetsmedveten och resultatfokuserad. Du trivs i en öppen och stöttande företagskultur där teamwork och prestigelöshet är A och O.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Karlsson på telefonnummer +46 760 19 49 00. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons