Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior HR-koordinator

Academic Work · Mölndal · Ansök senast 29 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som trivs i en bred roll där du skapar din egen struktur. Som HR-koordinator kommer du få många ansvarsområden och möjligheten att själv förstärka den redan goda företagskulturen. Här får du som är i början av karriären chansen att växa! Sök omgående - urvalet sker löpande

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en HR-koordinator till ett stort teknikföretag. Med snart 200 drivna medarbetare på det moderna kontoret i Mölndal kommer du vara en nyckeldel i att attrahera och behålla rätt kompetens för att driva vår kunds utveckling framåt. Vår kund ligger i framkant i deras bransch, framför allt på grund av djup kunskap av att utveckla och integrera säkerhetskritiska elektroniska styrsystem i kombination med en enastående företagskultur som uppmuntrar differentiering och ansvarstagande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du efter 6 månader blir anställd av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-koordinator kommer du supportera HR-ansvarig. Din anställning kommer påbörjas med en överlämning där ni kommer lägga grunden för ett långsiktigt samarbete, men det mesta kommer du lära dig på stående fot genom fria tyglar och höga målsättningar! I samarbetet kommer framför allt din förmåga att koordinera och sätta struktur komma till nytta, där du kommer arbeta brett och varierat med exempelvis HR-administration, genomföra rekryteringar från planering till onboarding, koordinera event på exempelvis arbetsmarknadsmässor, genomföra interna projekt för att förstärka den redan höga trivseln hos medarbetarna samt vidareutveckla den digitala kommunikationen i sociala medier.

Hos vår kund får du möjligheten att under stort eget ansvar själv skapa strukturer för att säkerställa att ingenting missas. Här får du en roll där ditt sinne för struktur och ditt öga för detaljer kommer hjälpa dig att bli ett nav i vår kunds HR-verksamhet,

Du erbjuds
  • Stora möjligheter för personlig utveckling och frihet.
  • Ett nära samarbete med en kunnig och erfaren kollega
  • Ett företag med en varm och inbjudande kultur, där ingen dag ska vara den andra lik
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
  • Har som lägst en kandidatexamen inom HR
  • Har 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper i exempelvis Office-paketet och ett intresse för sociala medier
  • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
Framför allt behöver du vara en person som trivs i en bred roll med mycket eget ansvar. Du behöver vara duktig på att sätta struktur och skapa goda samarbeten. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och i vissa fall vara ansiktet utåt för vår kund behöver du ha en stark kommunikativ förmåga.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt. 6 månaders konsultuppdrag följt av en överrekrytering till vår kund, om alla parter är nöjda.
  • Placering: Mölndal
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons