Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior lönespecialist sökes till Sonoco-Alcore!

Junior lönespecialist sökes till Sonoco-Alcore!

StudentConsulting · Norrköping · Ansök senast 21 feb.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Studerar du till lönespecialist och är på jakt efter en ny utmaning vid sidan av dina studier? Till vår spännande kund, Sonoco-Alcore söker vi nu en junior lönespecialist.

Information om uppdraget:

Sonoco-Alcore grundades 1899 och är idag en av världens ledande globala leverantörer inom förpackningsindustrin, Sonoco-Alcore producerar spiralliknande pappershylsor och har idag tre fabriker i Sverige (Norrköping, Matfors och Markaryd). Huvudkontoret finns i Norrköping med centrala funktioner som HR och ekonomi. I Sverige har Sonoco-Alcore cirka 55 anställda totalt.

Som konsult hos vår kund får du möjlighet att varierat arbeta med följande uppgifter:
  • Testning i HR-system
  • Lönehantering
  • Rapportering
  • Policys och rutiner
  • Ad-hoc uppgifter
Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och kunskaper i lönehantering och finance. Du är van vid arbete i Excel och Microsoft Office. Sonoco-Alcore använder sig av personalsystemet Workday och lönesystemet AGDA Visma PS. Har du tidigare erfarenhet av dessa system är det positivt!

Vi ser att du som person är initiativtagande, strukturerad och har en utvecklad prioriteringsförmåga. Du är flexibel, engagerad och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Som person bör du också ha en hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det här är ett konsultuppdrag på deltid i 4 månader. Du blir anställd på StudentConsulting men arbetar som konsult hos företaget. Alla frågor besvaras av ansvarig rekryterare Jens Uhr som går att nås på jens.uhr@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons