Junior GO-utvecklare inom DevOps till Bonnier News Tech

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 14 feb. (20 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i ett tvärfunktionellt självstyrande team med moderna tekniker och där användaren är fokus? Brinner du för att utveckla produkter som gör skillnad för demokratin, samhället och det fria ordet? Då kommer du att trivas på Bonnier News - Sveriges största mediehus där vi nu tar nästa steg i att skapa morgondagens journalistik.

Information om uppdraget

Bonnier News Tech bygger nu en av Mediesveriges mest moderna och progressiva utvecklingsorganisationer. Till det gemensamma infrastruktur- och DevOps-teamet söker vi nu en utvecklare inom DevOps som är stationerad på Bonnier News utvecklingsavdelning på Kungsholmen i Stockholm.

Du kommer vara en del av ett engagerat team som möjliggör vidareutveckling av Bonnier News Techs plattformar. Eftersom Bonnier News i dag har så pass många och kända varumärken med speciella behov finns det mycket nytt att lära sig om såväl teknikval som hur olika redaktioner arbetar. I denna roll blir du en viktig person i utvecklingen av utvecklingsplattformen som alla de olika utvecklingsteamen kommer att jobba i. Det är just nu i en spännande ny fas där allt håller på att byggas upp. Teamet jobbar med mobutveckling. I rollen kommer du att jobba nära DevOps-specialister och utvecklare samt övriga team-medlemmar som är placerade i Stockholm och Mellerud.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att jobba med Go-utveckling inom DevOps. Du kommer jobba nära våra DevOps-specialister och utvecklare samt övriga team-medlemmar som är placerade i Stockholm och Mellerud.

Några av de vanligaste teknikerna hos oss:
  • GO
  • Kubernetes
  • GCP
  • CI/CD
Vi söker dig som

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Kubernetes, det en stor merit om har du jobbat några år med ovan nämnda tekniker, med fokus på utveckling i GO och DevOps.

Du är prestigelös, gillar att samarbeta med andra i autonoma team där ni i teamet själva tar ansvar för att driva och stötta hur vi jobbar med DevOps på Bonnier News Tech. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonniers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm