Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Global Project Manager till Securitas Traineeprogram!

Junior Global Project Manager till Securitas Traineeprogram!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 30 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

We help make your world a safer place" är Securitas syfte som förenar dess medarbetare i hela världen. Detta är den vision som engagerar och motiverar Securitas medarbetare att alltid göra sitt yttersta varje dag. Bli en del av det arbetet genom vårt Traineeprogram där du ges möjligheten att starta din karriär i ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kund Securitas räkning två stycken juniora projektledare till deras Traineeprogram som går av stapeln i september 2021. Vi söker dig som är nyexaminerad från din högskoleutbildning och brinner för projektledning. Vill du få en unik möjlighet att växa in i rollen som projektledare i en internationell miljö med rätt stöd och coachning - då har du hittat rätt!

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll erbjuder vi dig en unik möjlighet att få ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Securitas Global IT & Intelligent Services och du kommer få ta del av självledarskapskurser samt löpande coaching av din Konsultchef vilket syftar till att ge dig stöttning och främja din personliga- och professionella utveckling.

I tjänsten ingår normalt sett resor i varierad omfattning (och kommer göra igen när Covid-19 är under kontroll), och för att trivas i rollen ska du tycka att det är roligt att göra cirka 1 resa per månad både inom Sverige men även utanför våra gränser.

Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos Academic Work och efter 12 månader i Traineeprogrammet kommer du att erbjudas en fast anställning hos Securitas förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Global Project Manager hos Securitas kommer du få möjlighet att växa in i en dynamisk projektledarroll där du får arbeta med att driva varierande projekt inom såväl IT som verksamheten. Under din första tid i rollen kommer du att få stöd och mentorskap från en senior kollega och introduceras till hur projektarbetet på Securitas fungerar, för att gradvis ta större ansvar i projekten när du blivit varm i kläderna. Normalt sett arbetar du med cirka 1-2 projekt åt gången där du får följa projekten genom de olika faserna (Vi kan lova att du inte kommer bli uttråkad!) Projekten varierar i längd men brukar vanligtvis sträcka sig mellan 6 månader till 3 år.

Rollen i sin helhet är väldigt föränderlig och ställer höga krav på din anpassningsförmåga och flexibilitet, där det gäller att du är duktig på att anpassa dig efter förutsättningarna. Som Junior Global Project Manager kommer du att arbeta med olika stakeholders inom företaget: Allt ifrån IT-experter, utvecklare och arkitekter till säljare och regionchefer. Din huvudsakliga roll i projekten är att koordinera, strukturera och driva arbetet framåt genom att säkerställa framdrift och noggrann uppföljning av projektets alla delar och leveranser. Du kommer kort och gott vara den som formar projektteamets tankar och ideér till genomförbara actions!

Vi söker dig som
  • Har en avslutad högskoleexamen som civilingenjör inom till exempel industriell ekonomi, ekonomi och IT, projektledning eller dylikt
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt genom till exempel ideela föreningar, kåren eller arbetsliv
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift
Det är även meriterande om du har kommit i kontakt med projektarbete kopplat till CRP, ERP, HR eller planering och Microsofts teknikstack. Talar du tyska, spanska eller franska i tillägg är det ett plus i kanten!

Som person är du:
  • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
  • Självgående och initiativtagande
  • Anpassningsbar och flexibel
Övrig information
  • Start: September 2021
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm, Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Securitas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons