Junior företagssäljare / Innesäljare inom marknadsföring

Empire of sales i Borås AB · Borås

·

Ansök senast 23 dec.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Google i din ansökan

Är du intresserad av digital marknadsföring, bygga kundrelationer och göra affärer?

Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom digital marknadsföring? Då har du hittat rätt!

#jobbjustnu

Om oss

Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxande varumärken. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.

Om tjänsten

Idag söker vi flertal säljare till att jobba med en helhetslösning för företag och deras digitala närvaro. Du kommer vara första kontakten med nya kunder och hjälpa företag i hela Sverige med att bygga upp hemsidor och synas ute på Google. Det kommer finnas stöd från Customer Success Manager, Försäljningschef och rätt typ av utbildningsmaterial. Vi jobbar tillsammans som ett team, men även för att nå individuella målsättningar.

Vem vi söker

Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi ställer inga krav på att du har jobbat med försäljning tidigare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som

  • Är mål- och resultatinriktad.
  • Trivs i en högpresterande miljö.
  • Inte rädd för nya utmaningar.
  • Har högt fokus på affärer.
  • Vill jobba med personlig utveckling.
  • Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.


Vad vi erbjuder

Produkt- och säljutbildning.

Löpande coachning.

Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.

Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.


Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till:

lucas@empireofsales.nu


Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empire of sales i Borås AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Nordic Top Conversions AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Google i din ansökan